Sa aruncam gunoaiele!

Un post adresat oamenilor fara cei sapte ani de acasa, cei care nu iau in considerare cosurile de gunoi.

Oameni buni, daca toata lumea ar arunca pe jos obiectele care nu mai folosesc am calca pe mormane de gunoi. V-ar face placere?

Eu pur si simplu nu inteleg cum poate prefera cineva sa arunce hartiile pe jos cand cosul de gunoi e la 2 pasi. Suntem in 2009 si peste tot vezi “eco” si “protejaza mediul”, dar inca se arunca hartii pe strada. Am observat o noua pasiune pentu acesti oameni lipsiti de respect pentu ceea ce ii inconjoara: aruncatul ambalajelor sub tramvai sau metrou. De ce faceti asta?!

Vrem sa credem ca suntem o societate care evolueaza, ne credem mai destepti si mai inteligenti. Totul e zero cad vezi ca domnisoara bine aranjata din dreapta ta arunca merdeneaua sub metrou sau ca unul dintre tinerii la costum din fata facultatii arunca servetelul folosit in pragul usii. Sau poate ca sunt oameni care nu au puterea de a gandi asa departe. Atunci trebuie ajutati.

Apel: GUNOAIELE SE ARUNCA DOAR LA GUNOI! Daca nu aveti un cos de gunoi in apropiere, pastrati obiectele in buzunar pana veti gasi un loc destinat obiectelor care nu va mai folosesc. Cu riscul de a primii raspunsuri rautacioase, cu totii ar trebui sa ii sfatuim pe cei ce au nevoie de ajutor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s