New eco stuff (inventii)

Era eco se dezlantuie.  Invetatorii de produse eco sunt in mare competitie, aparad astfel tot felul de ciudatenii ecofriendly.

Green Report enumera intr-un articol 10 dintre cele mai noi eco inventii. Cele mai interesante imi par ceasul cu apa, masina de spalat fara apa si eco fontul.

Ceasul cu apa este o inventie foarte simpatica ce socheaza prin tehnologia folosita: se pune apa, se stoarce o picatura de zeama de lamaie si se obtine un mix bun care alimenteaza ceasul cu destula energie cat pentru minim 6 saptamani.

Masina de spalat fara apa este o alta fantezie indeplinita a eco-inventatorilor. Desi se numeste “fara apa”, se folosease si apa, dar in cantitati mult mai mici, alaturi de detergent si bilute de nylon. Bilutele astea micute au proprietatea de a retine murdaria desprinsa de pe haine cu ajutorul apei si al detergentului.

Eco fontul este o inventie cu scopul de a reduce consumul de cerneala al imprimantelor, si consta in litere de cascaval (cu gaurele) care sunt usor lizibile. Am gasit si eu fontul aici .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s